Click to listen highlighted text!


ONZE VACATUREBANK

Werken aan werk

Opleidingen
Je wilt een vak leren. Je wilt je vaardigheden en/of kennis vergroten.  Hiervoor heb je een cursus of opleiding nodig. Wij helpen je daarbij. 

Je wilt graag werken. Een vak leren. Je werknemersvaardigheden vergroten. Meedoen. Hiervoor heb je vaak een cursus of opleiding nodig. Goed om te weten dat Cosis je hierbij kan helpen. 
 
Op deze pagina lees je dat: 
 - Een begeleider van Cosis je helpt bij het vinden van een cursus of opleiding  
 - Je via Cosis een cursus of opleiding kunt volgen 

Persoonlijk begeleider of trajectbegeleider helpt 
Bij het vinden van werk of een opleiding sta je er niet alleen voor. Samen met jouw begeleider onderzoek je welk werk bij je past. Of welke opleiding iets voor jou is. De begeleider blijft je ook daarna helpen. Bij het maken van afspraken met school of werk. Maar ook bij solliciteren of dingen regelen. En als iets niet lukt, of je vindt iets moeilijk: dan is Cosis altijd dichtbij. 
 
Opleiding volgen 
Je kunt via Cosis allerlei opleidingen volgen. Bijvoorbeeld om te leren werken in de horeca. Of om je certificaat voor heftruckchauffeur te halen. Cosis werkt hiervoor samen met scholen en opleidingsinstituten. Jouw begeleider helpt je bij het vinden van een opleiding die bij je past. 


Meer weten over cursus of opleiding?  
Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de afdeling Educatie en Training, door te mailen naar educatie-training@cosis.nu of bel 088 839 3000. 

Aan deze pagina word nog hard gewerkt en is nog niet volledig ingevuld. Dus het kan zijn dat er vacatures zijn maar die nog niet op de pagina bereikbaar zijn.

Click to listen highlighted text!